Uw-Belastingspecialist.nl

Wie is…

Wie is Uw-belastingspecialist.nl …. eigenlijk wie ben ik….

Uw-belastingspecialist.nl is naast uw-boekhouder.nl een van de belangrijkste werkdomeinen van L.S. administraties. Fiscaal- en boekhoudkundig-dienstverlener en onderscheidt zich door  een persoonlijke aanpak. U staat centraal. Ik help u en coach u, ik ben uw belastingadviseur.
 
 
Uw-belastingspecialaist-Assen
 
    Contact             Aanbevelingen         Handige links
 
Luc Schepers is Uw-belastingadviseur-assen.nl
Luc is door het Register van Belastingadviseurs gediplomeerdgediplomeerd Assistent Accountant, Belastingrecht, Middenstand, MBA en gediplomeerd RB Belastingassistent.  Met een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Als verkoper en later als inkoper voor een filiaalbedrijf in de drankendetailhandel met 60 filialen. In diverse bestuursfunctie in verschillende ondernemers organisaties  en vrijwilligersfuncties in tal van maatschappelijke organisaties.  
 
Kennis en Permanente educatie
Belastingadviseur is een beroep waarin je nooit raakt uitgeleerd! Voor het waarborgen van de professionele kwaliteit, kennis en vaardigheden is permanente educatie van groot belang. Uw-belastingspecialist.nl houdt zijn kennis en kwaliteit door educatie op peil.  Boekhoud- en Fiscale regels veranderen voortdurend.  
 
Relatie gebaseerd op Vertrouwen
Ik maak altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan tenslotte samenwerken, vermoedelijk voor langer tijd en u gaat straks uw financiële en fiscale belangen aan mij toevertrouwen. Een klik met elkaar is dan wel belangrijk.
 
Bereikbaarheid en snelle response
Als een vraag heeft, wilt u ook vlot antwoord. In de meeste gevallen kan ik u adequaat verder helpen. Mocht ik met een cliënt in bespreking zijn, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ik hanteer als norm dat telefoontjes en mails op werkdagen binnen 48 uur worden beantwoord. En in het weekeinde zal ik deze op de eerst volgende werkdag afwikkelen. Is dit niet mogelijk, dan reageer ik op welke termijn wel een antwoord kan worden gegeven.