Uw-Belastingspecialist.nl

Belastingen

Belastingen altijd actueel

L.S. Administraties verzorgt onder de vlag van Uw-belastingspecialist  de fiscale zaken voor particulieren en ondernemers. Als gediplomeerd belastingadviseur  en met actuele kennis adviseer ik mijn cliënten. 

Voor belastingen ben ik jou adviseur

Particulieren laten vaak geld liggen doordat de fiscale ruimte niet wordt gebruikt. Ook ondernemers benutten niet alle mogelijkheden binnen de fiscale regels.  Belastingplichtigen hebben daardoor weleens het idee dat anderen meer voordeel uit de fiscale regels behalen dan jij. Maar is dat zo? Vergeet niet dat de belastingadviezen op een verjaardagsfeestje  vaak te rooskleurig worden voorgesteld.  En in sommige gevallen geheel bezijden de waarheid zijn.

Men wil vaak laten zien hoe goed hij is.

Ik ben op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied.  Door regelmatige bij- en nascholing zorg ik dat mijn kennis up-to-date is.
Wil u eens een second opinion? neem dan contact met mij op.   Ik bekijk graag wat ik voor u en/of uw onderneming kan betekenen en wellicht is het mogelijk om meer voordeel uit de fiscale regels te behalen.

Belasting besparen binnen de regels, daar wordt je wijzer van…