Uw-Belastingspecialist.nl

Aangifte IB

L.S. Administraties is uw-belastingspecialist voor uw belastingaangifte
Door het Register van Belastingadviseurs gediplomeerd belastingadviseur.

 

Uw belastingaangifte inkomstenbelasting vlot en correct ingediend.

Elk jaar in maart en april wordt er van je verwacht de aangifte Inkomstenbelasting in te dienen. Al enkele jaren heb ik in Assen in deze periode avondspreekuur om de aangifte voor jou in in te vullen. 

Maak hier een afspraak voor het invullen van jouw Aangifte Inkomstenbelasting

Wat neemt je mee?  bekijk de Checklist

De aangifte inkomstenbelasting voor particulieren  verzorg ik voor je terwijl je wacht. 

Werkwijze
Uw-belastingspecialist vult de aangifte Inkomstenbelasting voor je in op basis van de door jou aangeleverde informatie.  Met dit vragenformulier kun je mij vooraf veel informatie geven die in de aangifte moeten worden ingevuld.  De aangifte kan ingevulde worden via DigiD, DigiD-machtiging.
Een DigiD-machtiging is met je eigen DigiD eenvoudig aan te vragen. Ik kan ook een DigiD-machtiging voor jou en eventueel je partner aanvragen.  Klik hier

Invullen van de aangifte met DigiD heeft grote voordelen omdat gebruik gemaakt kan worden van de vooraf ingevulde aangifte. Hier staan tal van gegevens reeds vooraf ingevuld. Dat scheelt enorm in tijd, dus kosten. Deze gegevens worden samen met jou gecontroleerd, aangevuld of, indien nodig worden gecorrigeerd. Hebt je bijvoorbeeld een huis gekocht moeten de kosten met betrekking tot de financiering, veelal vermeld op de nota van de notaris in de aangifte worden aangevuld. Of als u veel uitgaven hebt voor zorg en studie of als je giften hebt gedaan aan goede doelen.